Dirigent / Combo

Mijn naam is Karin Hukker. In juni 2011 ben ik afgestudeerd als muziektherapeute aan het ArtEZ Conservatorium in Enschede met als afstudeerrichting: orthopedagogisch muziektherapeut. Sinds augustus 2010 ben ik dirigente van het kinderkoor Sing a Song en dit doe ik met heel veel plezier! Ik hoop de kinderen veel bij te kunnen brengen waarbij het plezier in het zingen met elkaar voorop staat.Zelf heb ik altijd als kind bij het kinderkoor gezongen. Nu zing ik alweer een aantal jaren bij het meidenkoor in Ruurlo. Verder speel ik dwarsfluit. Ik heb 10 jaar dwarsfluitles gehad op muziekschool de Triangel waar ik mijn A t/m D examen behaald heb.Hierna heb ik een aantal jaren het kinderkoor begeleid op dwarsfluit. Ook heb ik pianolessen gevolgd op muziekschool de triangel en op het Conservatorium. Naast pianoles heb ik vier jaar lang zangles gehad op het Conservatorium.Hopelijk hebben de kinderen een leerzame en leuke tijd bij het koor, zoals ik dit zelf ook altijd heb gehad als kind. Ik ga er in ieder geval voor!

 

Even voorstellen

Mijn naam is Imke Jelier. Ik begeleid tijdens optredens het koor op dwarsfluit, samen met de andere combo leden. Ik speel nu bijna 4 jaar dwarsfluit. Voor een uitvoering oefenen we natuurlijk extra met het combo en tijdens de koorrepetities. Verder ben ik zelf jarenlang lid geweest van Sing a song. Ik weet hoe leuk en heerlijk zingen is, dit doe ik dan zelf nog met veel plezier bij het Meidenkoor.Door de week moet ik gewoon naar school, ik zit op Het Staring college in Lochem. Op school moet je een maatschappelijke stage lopen, die ik als combo lid bij het kinderkoor gedaan heb.

Mijn naam is Vera Hukker. Ik begeleid het kinderkoor met veel plezier op akoestische gitaar. Ik speel nu zo'n 11 jaar gitaar, waarvan ik 10 jaar klassieke gitaarles heb gehad bij de Triangel. Toen ik op de basisschool zat heb ik altijd met veel plezier bij het kinderkoor gezongen, en daarna tijdens de middelbare schooltijd bij het meidenkoor. Helaas moest ik daarmee stoppen omdat ik sinds 2010 in Groningen woon, waar ik taalwetenschap studeer aan de RuG. Gelukkig kan ik me in Ruurlo als combolid nog altijd actief inzetten tijdens optredens wat ik ook erg leuk vind om te doen!

Mijn naam is Lotte van Duren en ik speel piano bij het kinderkoor. Ik heb 8 jaar les gehad in piano spelen, maar ben met lessen gestopt. In mijn vrije tijd speel ik nog wel piano en dans ik. Dit jaar heb ik mijn havo diploma gehaald en inmiddels ga ik naar het Saxion in Deventer, 3PS studeren. Groetjes, Lotte

 powered by cmsimple.dk - Gemaakt door: BrouwerWebdesign